Dagopvang

De dagopvang Marijtje Doets in Almere-Buiten is voor kindjes vanaf drie maanden totdat ze naar school gaan. We zijn 51 weken in het jaar van maandag t/m vrijdag en van 07:00 tot 19:00 geopend op twee locaties in Almere-Buiten. Op locatie Willem hebben we twee peutergroepen en één babygroep. Bij de Seizoentjes hebben we één peutergroep en één babygroep. 

Op de dagopvang wordt veel aandacht besteed aan activiteiten die de zelfstandigheid bevorderen. We gaan minimaal eens per dag naar buiten, het liefst zijn we zo veel mogelijk buiten! We eten samen, spelen samen en werken met maandelijkse thema’s die de algemene ontwikkeling stimuleren.

Onze dagopvang onderscheidt zich door:

Volledig verzorgde dagen met gezonde en verse voeding, luiers en zoveel mogelijk duurzame producten

Een fijne tuin waar we zo veel mogelijk tijd doorbrengen (en als dat niet kan, halen we buiten naar binnen!)

Maandelijks wisselende thema’s en activiteiten om de taalontwikkeling, zelfstandigheid en nieuwsgierigheid te stimuleren

Samen spelen en leren in een huiselijke, sociale sfeer

We vinden het belangrijk dat onze kids zich op hun gemak voelen bij Dagopvang Marijtje Doets in Almere-Buiten. Daarom doen we er alles aan om een huiselijke sfeer te creëren. Denk daarbij vaste teams, zodat er altijd een bekend gezicht voor de kinderen én ouders is.

Ook zorgen we ervoor dat iedereen elke keer in hetzelfde bedje kan slapen, een gezond voedingsbeleid en zijn we binnen lekker zonder schoenen aan. Ook maken we overal een activiteit van: we nemen bewust de tijd om zelf jassen en schoenen aan te trekken, handen te wassen en samen te eten.  

Veelgestelde vragen

Het uurtarief voor de dagopvang is € 10,25. Daarbij rekenen we eenmalig inschrijfgeld á € 17,50.

De kosten van de luizenzak zijn € 5.

Dit tarief in inclusief een broodmaaltijd, een vers gekookte warme maaltijd, tussendoortjes, drinken, luiers en andere benodigdheden voor de verzorging.

Nee, bij Marijtje Doets werken we niet met een minimale dagafname en ook niet met halve dagen. Er wordt altijd 12 uur (omdat uw kind terecht kan van 07:00 tot 19:00) in rekening gebracht. Uiteraard staat het u vrij om de kinderen later te brengen of eerder op te halen.

Op alle peuter- en babygroepen geldt een maximaal aantal van 16 kinderen.

De dagopvang is vijf dagen in de week geopend van 07:00 tot 19:00. Alleen in de weekenden, in de week tussen kerst en oud en nieuw en op verplichte vrije dagen, is de dagopvang gesloten.

Natuurlijk! Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op onze locaties. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Nadat wij het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen, nemen wij een maand voor de startdatum contact op. We plannen dan een intakegesprek met de mentor en twee wenochtenden.

Nee, wij bieden geen flexibele kinderopvang aan.

Wanneer er ruimte is op de groep en we genoeg leidsters hebben, kan er op aanvraag binnen dezelfde maand geruild worden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op.

Plan een rondleiding

Wilt u uw kind inschrijven, een rondleiding plannen of een vraag stellen over onze werkwijze? Laat dan hieronder uw naam, gegevens en bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.