Over

Marijtje Doets biedt kinderopvang in een huiselijke sfeer en met veel persoonlijke aandacht. Wij zijn een familiebedrijf, dat voel je als je binnenkomt. Respect voor mens, dier en natuur staat centraal: het speelt een grote rol in hoe we de dagen indelen en voor “onze” kinderen zorgen. Zo gaan we veel naar buiten, hebben we een gezond voedingsbeleid en leren we de kinderen om op een respectvolle manier met elkaar, zichzelf en de wereld om zich heen om te gaan. 

We hebben op onze drie locaties ruimte voor zo’n 200 kinderen, variërend in leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar. Van dagopvang voor de allerkleinsten tot BSO voor schoolgaande kinderen: ons team van enthousiaste medewerkers staan voor jullie klaar. 

Verschillende soorten opvang

Bij Marijtje Doets bieden we verschillende soorten opvang. We zijn er voor “onze” kinderen voordat ze naar school gaan, als ze terugkomen, tijdens vakantieperiodes en op studiedagen.

kinderopvang Almere buiten BSO Almere buiten Dag opvang Almere buiten

Dagopvang

Verzorgde opvang van 07:00 tot 19:00. Voor kinderen vanaf tien weken oud, totdat ze naar school gaan op vierjarige leeftijd.

kinderopvang Almere buiten BSO Almere buiten Dag opvang Almere buiten

Peuteropvang

Peuters van twee tot vier jaar oud leren hier spelen met andere kinderen en worden zo voorbereid op school.

kinderopvang Almere buiten BSO Almere buiten Dag opvang Almere buiten

BSO

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van vier tot twaalf die samen willen spelen, leren en groeien.

Onze visie

Bij Marijtje Doets staat respect voor mens, dier en natuur centraal. Gecombineerd met onze kernwaarden vormt dit de rode draad in onze visie. Onze kernwaarden zijn: respect, geborgenheid, nieuwsgierigheid, zelfvertrouwen en samenwerken. We vinden het heerlijk dat kinderen zich bij ons kunnen ontwikkelen door veel buiten te spelen, gezond te eten, te leren over wisselende, belangrijke thema’s en de wereld om zich heen te ontdekken. Zo helpen we ze alvast een beetje de bewuste, nieuwsgierige en respectvolle mensen te worden die de wereld zo hard nodig heeft. 

Wij werken samen met